Quotation / Sebutharga
Takaful AIA PERCUMA

Isi borang online mengikut keperluan perlindungan permohonan takaful yang anda perlukan dan hantarkan permohonan. Kami akan membantu anda dalam menyediakan sebut harga secara Percuma.

Sila isi borang selengkapnya untuk mendapatkan Quotation yang bersesuaian dengan bajet anda.

Sekiranya anda pilih pelan untuk anak / pasangan / keluarga sila masukkan info setiap seorang;- NAMA, JANTINA dan TARIKH LAHIR

PELAN TERBAIK AIA

cover top A Life Medik

A Life Legasi

A-Life Legasi adalah pelan Takaful Keluarga yang memastikan orang yang anda sayangi boleh terus mencapai harapan dan mimpi mereka. Tinggalkan legasi anda bersama yang terhebat.

Enrich Gold

A Enrich Gold

A-EnrichGold-i adalah pelan simpanan dengan tempoh bayaran pendek yang menyediakan perlindungan Takaful dan keuntungan pelaburan berpotensi. Maksimumkan pulangan wang anda!

cover top A Life Medik

A Life Medik

A-Life Medik Famili adalah pelan perubatan mampu milik tanpa had seumur hidup yang dapat memenuhi keperluan perubatan anda dan keluarga.

cover top A Life Kasih

A Life Kasih Famili

Pastikan keluarga anda terus menikmati kehidupan yang berkualiti sekiranya sesuatu yang tidak dijangka berlaku kepada anda atau pasangan.

A Life Ikhtiar

A Life Ikhtiar

A-Life Ikhtiar sebuah pelan Takaful Keluarga yang menyediakan jaringan keselamatan kewangan sekiranya berlaku perkara yang tidak dijangka kepada anda.

cover top A Life Medik

A SME Platinum

Insurans berkumpulan yang komprehensif kepada perusahaan kecil hingga sederhana seperti menyediakan perlindungan nyawa, perubatan, kemalangan dan penyakit kritikal kepada pekerja

Scroll to Top